TEAMBUILDING

Overal waar men samenwerkt is teambuilding noodzakelijk. Teambuilding versterkt een groep mensen in hun prestaties, motivatie, ontspanning en communicatie.

dsc_0161s200

Eten brengt altijd mensen bij elkaar.
Koken in een team is hierbij bij uitstek een van de beste middelen om dit te realiseren want het stimuleert creativiteit, communicatie, plezier en samenwerking tussen de deelnemers zonder competitie.
Bij het samen opstellen van een lekkere maaltijd helpen mensen elkaar, door het delen van hun vaardigheden en ervaring, naar een gemeenschappelijk doel. Koken stelt mensen in staat om te ontspannen en brengt ze op eendsc_0160s200 geheel andere wijze met elkaar in contact waarbij zij elkaar van een geheel andere kant zullen ervaren. Dit is vaak niet mogelijk op kantoor. Wanneer de teamprestatie is voltooid, kan men genieten van “de vrucht van eigen arbeid”. Samen!

dsc_0164s200Een kookworkshop in het kader van teambuilding geeft enorm veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan managers met een drukke baan die weinig thuis zijn. Een kooksessie of workshop waarbij de managers samen een verrassingsdiner bereiden voor hun partners.
Tijdens de workshop doe ik de kwaliteitsbewaking van de gerechten en geef informatie en instructies bij de bereiding hiervan. Alle facetten van het koken komen tijdens de sessie teambuilding koken aan de orde: planning, inkoop, voorbereiding, presentatie, formeren van kleinere groepjes, werkzaamheden en opdrachten onder supervisie, instructie en tenslotte, jawel wie doet de afwas?

Niet alleen bedrijven doen aan teambuilding, families, gezinnen, vriendenclubjes, teamsporters hebben hier ook behoefte aan.
Samen koken geeft een ontspannen en ongedwongen sfeer met een mooi resultaat: een heerlijk 4 of 5 gangen Italiaanse menu!
Neem contact met Donatella om de mogelijkheden te bespreken.