HUISKAMERRESTAURANT

Italiaans HuiskamerRestaurant

Mijn Italiaans HuiskamerRestaurant is een bijzonder restaurant: het heeft slechts één tafel, die van jou! Het is het perfecte recept om met familie, vrienden of zaken partners van een gezellige en informeel avond te genieten in puur Italiaanse stijl.
In mijn HuiskamerRestaurant worden de gasten ontvangen in een ontspannen en huiselijke sfeer. Mijn grote keukentafel is hiervoor de plek bij uitstek en door de kleinschaligheid krijgt iedereen de juiste aandacht.
Ik kook uitsluitend Italiaans en seizoengebonden producten, streekgroenten spelen hierbij een belangrijke rol. Alle gerechten zijn dan ook huisgemaakt en vers. Pakjes, blikjes en potjes bestaan niet in mijn keuken.
Bij mooi weer bestaat er de mogelijkheid om in de tuin te eten.

Kenmerken van de Italiaans HuiskamerRestaurant “La Cucina di Donatella” zijn:

  • Authentiek Italiaans
  • Het vijf-gangenmenu is volledig geïnspireerd door je wensen, het seizoen en mijn advies
  • Minimaal 4 personen – Maximaal 10 personen; Bij minder dan 4 personen, schrijf in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de aanschuifavonden.
  • Uitsluitend geopend voor besloten groepen op afspraak.
  • Roken niet toegestaan
  • Contant of per bank betalen

La Cucina di Donatella is bevestigd in Enkhuizen, voormalige VOC stad aan het Ijsselmeer in de provincie Noord-Holland.
Je wordt dus uitgenodigd om gebruik te maken van deze bijzondere eetervaring in mijn Italiaans HuiskamerRestaurant. Reserveer nu!

Aanschuifavonden

Heeft u geen groep (van minimaal 4 personen), maak dan gebruik van de aanschuifavonden. Het concept van aanschuifavonden Italiaans diner biedt een bijzonder samenzijn met een vast menu en een vaste lagere prijs. <Lees meer> of schrijf direct in op onze lijst.

[optin-monster-shortcode id=”dmsr3eg9h8xagj2ixxu0″]