Juni, 2018

10jun15:3021:00Giro d’Italia Menu

more

Event Details

Cucina Pugliese – Apuliaanse Keuken. Dit is de Keuken uit mijn dierbare regio Puglia (Apulië) waar ik geboren ben. Er wordt vaak gezegd dat de Keuken van Apulië een van de beste voorbeelden is van de Mediterrane Keuken. La Cucina Pugliese is eenvoudig en traditioneel, en maakt zowel gebruik van de schatten van het land als van de Adriatische en Ionische zee. Essentiële onderdelen zijn pasta (een regionale specialiteit zijn orechiette, ofwel “kleine oortjes”, die zo genoemd worden vanwege hun holle, ronde vorm die wel wat weg heeft van een oor), geitenkaas, tomaten, lamsvlees, top extra vergine olijfolie en veel groenten, vis en schaaldieren. Tijdens deze workshop wordt er een verrukkelijk Apuliaans vier- gangenmenu’s gemaakt.

Tijd

(Zondag) 15:30 - 21:00

Locatie

Enkhuizen

Zuider Kadijk 3

Organizer

Donatella

X