Donatella, uw kok

Geplaatst op door Donatella

Mijn naam is Donatella, ik ben Italiaanse en vind het heerlijk om te koken!
Mijn achtergrond en opleiding is geheel anders. Ik heb economie gestudeerd en ben vervolgens werkzaam  in administratieve functies geweest. Maar een passie is een passie, en koken is hier één van!
Deze passie is begonnen in mijn jeugd bij mijn oma en ouders.  Een typisch Italiaanse familie, die mij onderdompelde in de vreugde van het koken en het experimenteren met eten.
De kleuren, vormen, geuren van het eten en de voorbereiding waren eenvoudigweg een belangrijk deel van onze dagelijkse ervaring.
Vervolgens ben ik gaan koken voor familie en vrienden. Kennissen van mijn vrienden nodigden mij vaak uit als privékok.
Praten over passies, ik ben verliefd geworden op een Nederlandse man en dat is de reden dat ik nu in Nederland ben. Hij heeft mij altijd aangemoedigd om mijn doelen te bereiken.
Toen ik twijfelde over mijn werk in Nederland, vroeg hij: “Waarom niet doen wat je echt wil?”  Mijn antwoord kwam direct: hetgeen ik echt wil is koken!
Ik houd van winkelen op de markt om alle verse ingrediënten in te kopen. Er zijn tevens diverse winkels die originele Italiaanse producten verkopen. Goede ingrediënten zijn de basis voor de bereiding van een goede maaltijd net zoals de passie en vaardigheden van de kok.
Ik geloof dat bij het koken, net zoals bij al het andere, je eerst jezelf tevreden moet stellen alvorens je dit voor anderen kunt doen. Mijn eerste kwalificatie is dus een vrolijke en gezonde eter!

Ben je klaar voor een temperamentvolle eetervaring? Neem contact met mij op.